Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Human Resources

Beweeg mee met de dynamische logistieke sector

Human Resources

Bent u op zoek naar goede medewerkers in de sector Logistiek & Transport? Bent u werkzoekende met hart voor de logistieke branche? Of ben je student en benieuwd naar de stageplaatsen in de logistieke sector? Door de nauwe samenwerking binnen Logistiek Platform ’s-Hertogenbosch kunnen we ervoor zorgen dat we de juiste mensen op de juiste plaats aan het werk kunnen zetten. Snel, efficiënt en effectief.

Voor bedrijven en werkzoekenden

Een breed scala aan uitdagende, inspirerende en leuke tijdelijke en vaste functies; dat is waar de sector Logistiek & Transport voor staat. Logistiek Platform ’s-Hertogenbosch weet wat er speelt in de branche in onze regio. Wij brengen goede, betrokken en enthousiaste mensen graag in contact met bedrijven. Als bedrijf vergroot u daarmee uw slagvaardigheid en veerkracht, als werkzoekende geniet u van een leuke functie in een levendige branche! Daarnaast gaat Logistiek Platform ’s-Hertogenbosch actief aan de slag met verschillende actuele issues op het gebied van HR binnen de logistieke sector. Hoe kunnen bedrijven gezamenlijk beter inspelen op de fluctuerende markt, hoe gaan we om met de vergrijzingproblematiek en hoe bevorderen we doorgroeimogelijkheden van medewerkers? Kom in beweging en neem contact met ons op voor meer informatie!

Voor onderwijsinstellingen en stagiair(e)s

Ben je op zoek naar een leuke en dynamische stageplaats in de sector Logistiek & Transport? Logistiek Platform ’s-Hertogenbosch helpt je graag! De bedrijven binnen ons platform zijn altijd op zoek naar goede mensen en bieden een veelzijdig aanbod aan stageplaatsen. Samen met onderwijsinstellingen kijken wij bovendien graag naar hoe we onderwijs en stages zo goed mogelijk op elkaar kunnen laten aansluiten. Zodat we voor iedere student én voor onze sector de beste resultaten kunnen realiseren. Bekijk ook deze links:

Stagemarkt
Koning Willem 1 College
VMBO – Helicon