Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Informatieloket

Het platform voor al uw vragen

Logistiek Platform ’s-Hertogenbosch helpt u graag bij het regelen van uw zaken met de gemeente en andere overheidsinstellingen. Daarom bieden we u ons informatieloket: een platform waar u formulieren en documenten vindt, indien gewenst uitleg krijgt over verschillende procedures en uw vragen kunt stellen.

Maak hieronder uw keuze.

Handige links v/d Gemeente 's-Hertogenbosch

Mogelijk relevante overlegorganen op gebied van transport en logistiek

BZW ’s-Hertogenbosch
• Heeft een voorzittersoverleg waarin de voorzitters van de lokale ondernemersverenigingen van de bedrijventerreinen de bedrijfsterrein overstijgende vraagstukken met elkaar bespreken
• De commissie Verkeer & Vervoer olv Gerard van Boxtel (de Van Boxtel groep) overlegt 1x in de 2 maanden met de gemeente (of vaker indien nodig) over de voortgang van de uitvoering van majeure werken op het gebied van infrastructuur met het oog op de consequenties voor de bereikbaarheid van de bedrijven. Men wil tijdig de mogelijke belemmeringen richting de bedrijven communiceren via hun eigen communicatiekanalen aanvullend op die van de overheden. Voorts bekijkt men samen met de gemeente welke maatregelen er aanvullend getroffen kunnen worden om de bedrijven, medewerkers, toeleveranciers en bezoekers zo goed mogelijk te informeren. Ook brengt deze werkgroep de infrastructurele knelpunten onder de aandacht van de gemeente.
In deze commissie de volgende ondernemers/leden:

• Marc Giesberts Royal Haskoning/Spoorzone
• Hennij van der Heijden Post.nl/De Brand
• Rene Holweg Q-Logics/Rivu 1)
• Eugene Princee BZW ( secretaris)
• Sjef van de Donk vd Donk beveiliging/Kruisstraat-ROC
• Willem Vetter KvK Oost Brabant

• Rene Holweg is lid van Logistiek Platform ’s-Hertogenbosch en houdt de commissie op de hoogte van ontwikkelingen binnen dit platform. Zo ook over het overleg inzake het Integrale Verkeers- en Vervoersplan mbt bereikbaarheid Brabanthallen/1931 en omgeving.

Stichting Logistiek Platform Oss:
• Hierin participeren Hartogh Logistics, DHL, H&S Foodtrans, ITC, Ceva Logistics, ND Logistics, de Osse Overslagcentrale, Vice Versa, Vos Logistics, VSL Silo Logistics, Dollevoet en de gemeente Oss.
• Jan van Erp is ‘kwartiermaker’ van de projecten die geïnitieerd moeten worden

Stichting Logistiek Platform Regio Noord Oost (Uden Veghel)
• 27 deelnemers, waar onder Sligro, Jumbo, 24/7 Chauffeursdiensten, The Knowlegde (Opleiden, Uitzenden, Detacheren, Re-integratie), Nabuurs, ND Logistics, H&B Logistics, gemeente Veghel, gemeente Uden, alle VMBO- en MBO-scholen in Veghel, Oss en Den Bosch waar logistiek onderwijs wordt gegeven
• Bedrijven in Noordoost-Brabant hebben hun krachten gebundeld in de Stichting Platform Logistiek Noordoost-Brabant, om het dreigende personeelstekort in de logistieke sector het hoofd te bieden. Met de stichting willen de oprichters de komende twee jaar activiteiten ontwikkelen om aandacht te vragen voor werken in de logistiek en transport.
• Jos van Asten uit Boxmeer is als adviseur aangetrokken.

Overleg Logistieke Agenda Brabant:
De gemeenten Breda, Tilburg, ’s-Hertogenbosch, Eindhoven en Helmond en de provincie stellen samen met ondernemers, andere overheden en onderwijs- en kennisinstellingen de ‘Logistieke Agenda Brabant’ op. Met de Logistieke Agenda stemmen zij de bestaande activiteiten beter op elkaar af en starten waar nodig nieuwe activiteiten. Ze nemen de belangrijkste knelpunten weg en zetten in op de grootste kansen om de logistieke sector beter te laten functioneren. Logistieke Agenda Brabant is in maart 2013 bestuurlijk vastgesteld.

Relevante documenten

Binnenkort kunt u hier meer relevante documenten en informatie vinden

 

Stel uw vraag aan de gemeente

Voor vragen kunt u onderstaand formulier invullen, een mederker van Gemeente ‘s-Hertogenbosch zal zo spoedig mogelijk contact net u opnemen.

[contact-form-7 id=”545″ title=”Informatieloket”]