Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Live event logistiek platform

Meld je aan met een collega

TWEEDE LIVE EVENT

Logistiek Platform ’s-Hertogenbosch organiseert binnenkort haar tweede Live Event. Verrassend, inspirerend, actief en vooral leuk! Met de Live Events willen we jullie als leden van het platform uitdagen elkaar nog beter te leren kennen en de samenwerking (verder) te versterken. Ook in het tweede Live Event gaan we hier dus mee aan de slag.

 

WIE, WAT, WAAR?

Het event vindt plaats op donderdag 2 november van 13uur tot 17uur, bij Koudijs Kafé aan de Tramkade 26 in ‘s-Hertogenbosch. Na de ontvangst met een broodje en een kop koffie gaan we aan de slag met een actief programma, waarbij deze keer ‘de mens achter de organisatie’ centraal staat.

 

MELD JE AAN MET EEN COLLEGA

Je bent van harte welkom, samen met een collega van wie je verwacht dat hij of zij ook iets kan betekenen voor de samenwerking binnen het platform. Kun je niet? Dan zouden wij het fijn vinden als je een representatieve vervanger stuurt. Indien er niemand van jullie organisatie aanwezig kan zijn op 2 november, verzoeken we je vriendelijk om dit ook aan te geven via het formulier.

AANMELDEN

[contact-form-7 id=”1779″ title=”Aanmelden live Event 02″]