Image Image Image Image Image Image Image Image Image

H&B logistics

H&B Logistics BV
Postbus 77
4140 AB Leerdam
Tel.: 0183-658100
Web: www.hblogistics.nl
Mail: info@hbtrans.nl

H&B Logistics BV, onderdeel van de Meeus Group, uw specialist in volumetransport, logistiek en warehousing !

Vanuit onze Transportplanningen in Vuren, Bergen op Zoom en Oss sturen wij dagelijks meer dan 170 vrachtauto’s op weg voor onze diverse opdrachtgevers. Het werkgebied ligt hierbij vooral in de Benelux, Noord-Frankrijk en Duitsland.

H&B Logistics, opgericht in 2002 als zusterbedrijf van Hartog en Bikker, is dé specialist in het verwerken van grote volumes en het uitvoeren van de regiefunctie bij alle daarbij behorende logistieke processen. Er zijn 9 HBL locaties in Nederland met >370.000m2 opslag capaciteit.

Voor een aantal van onze grote klanten zijn we direct betrokken bij alle logistieke aspecten. Onze dienstverlening voeren we ook uit op locatie bij deze klanten. We zijn hierdoor gespecialiseerd in de regie over de totale logistieke stromen van producten zoals glasverpakkingen, blikverpakkingen, karton, plastic kratten, plastic flessen en pallets.

Dat H&B Logistics zich met recht een specialist in het verwerken van grote volumes mag noemen, blijkt wel uit de cijfers. Als huisdienstverlener van de glasfabrieken in Maastricht, Leerdam en Schiedam pikken wij ieder jaar 1 miljoen pallets op van de productiebanden. Op een willekeurig moment heeft H&B Logistics alleen al voor de glasfabrieken gemiddeld 220.000 pallets glas in opslag en vervoeren we in totaal zo’n 3,7 miljoen pallethandelingen per jaar uit voor deze opdrachtgever.

In Den Bosch heeft H&B Logistics in 2010 een hypermodern logistiek centrum in gebruik genomen. Met 55.500 m2 vloeroppervlak zonder segmentering en 2,3 miljoen pallethandelingen per jaar is het Logistiek Centrum Den Bosch hét ultieme ontwerp voor volumelogistiek nieuwe stijl. Het LCDB kenmerkt zich door een hoge mate van automatisering (inzet onbemande heftrucks, LGV’s) en mechanisering (automatische laad- losbanen).

www.hblogistics.nl