Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Stuwadoorsbedrijf van Rooij

Stuwadoorsbedrijf van Rooij

Postbus 23
5320 AA Hedel
KvK: 11032126

Tel. +31 (0) 73 59 97 600
info@stuwarooij.nl

Over Stuwarooij

Al bijna een kwart eeuw biedt Stuwarooij ontzorgingslogistiek zonder weerga. Wie een beroep doet op deze logistieke dienstverlener kan rekenen op een totale dienstverlening en is verzekerd van ontzorging pur sang, want Stuwarooij denkt en doet, coördineert en inspireert, anticipeert en reageert. Ontzorgen zit gewoonweg in het DNA van het bedrijf.

Klanten kunnen bij Stuwarooij terecht voor o.m. laad- en loswerkzaamheden, productie- en inpakwerk, orderpicking en heftruckdiensten, maar evenzeer voor het volledige productieproces van A tot Z. Voor elke logistieke vraag heeft Stuwarooij een passende en vaak unieke (totaal)oplossing. Bij alle logistieke werkzaamheden staan productiviteit, kwaliteit en een naadloos verloop voorop.

Uniek en ongekend voor de sector is de eigen bedrijfscao. Deze cao vormt de schriftelijke bevestiging van hoe Stuwarooij al bijna 25 jaar werkt en is bedoeld om medewerkers duidelijkheid te verschaffen en zekerheden te bieden. Pas als medewerkers ontzorgd zijn, kunnen ze op hun beurt de klant ontzorgen. Deze eerlijkheid en openheid zorgt ook voor bedrijfstrots. Medewerkers zullen er alles aan doen om de verwachtingen van de klant steeds weer te overtreffen. Zij zijn immers stuk voor stuk de ambassadeurs van Stuwarooij.

Saamhorigheid, respect, luisteren en leren van elkaar vormen daarnaast de pijlers waarop het bedrijf met ruim zeshonderd enthousiaste en deskundige medewerkers, succesvol verder bouwt aan een ‘ontzorgende’ toekomst.

In het Logistiek Platform ’s-Hertogenbosch ziet Stuwarooij een uitgelezen kans om de krachten te bundelen en ervaringen uit te wisselen met andere logistieke dienstverleners. Door samen te werken kunnen we de regio nog meer op de logistieke kaart van Nederland zetten.

Trots op Stuwarooij, trots op ‘s-Hertogenbosch