Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Van Bijnen Logistics BV

Van Bijnen Logistics BV

Kerkstraat 35
5253 AN Nieuwkuijk

073- 511 25 15
E-mail: tcoesmans@vanbijnenlogistics.nl
Website: www.vanbijnenlogistics.nl
T   +31 (0) 73 518 43 86
+31 (0) 6 47 077 085

Over “Van Bijnen Logistics

In bijna 100 jaar zijn we uitgegroeid tot een transportbedrijf met een logistiek totaalconcept.Voor Van Bijnen Logistics heeft het ontzorgen van de klant de hoogste prioriteit.Bij sommige klanten nemen we de regie in de logistieke keten al over vanaf het moment dat er een inkooporder geplaatst wordt in het verre Oosten. 

We zijn specialist op het gebied van warehousing en orderpicking. Hierin worden we ondersteund door een modern warehousemanagement systeem met RF-scanners. Daarnaast verzorgt onze douaneafdeling de complete douane afhandeling en beschikken we over een entrepotvergunning voor opslag van douane goederen. 

Van Bijnen is een familiebedrijf waar hard werken en een no-nonsense cultuur de boventoon voert. Dit zorgt voor hoge efficiency, korte lijntjes en lage overheadkosten, wat direct een positief effect heeft op onze scherpe prijzen. Daarnaast richten we ons op de normen en waarden van onze klant door een verlengstuk te zijn van de organisatie, zowel ten aanzien van het logistieke proces alsmede in communicatie.

Dus, of het nu gaat om een enkele transportvracht, tijdelijke opslag tot en met het compleet verzorgen van uw logistiek: Van Bijnen, your partner in logistics!

Kantoorverhuur

Wij verhuren moderne kantoor, showroom en kantine ruimtes vanaf 25m² tot 3.000m², eventueel in combinatie met een eigen werk- of opslagruimte. In totaal beschikken wij over 4 panden, waarvan de ruimtes zijn verdeeld in onderling afsluitbare compartimenten of te gebruiken zijn als een grote ruimte. Door de veelzijdigheid van onze panden bieden wij u een ruime keuze in grootte, uitstraling en budget.”