Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Van Opzeeland

De Hootkamp 8
5321 JT Hedel

T: (0)73-5997979
F: (0)73-5997989
E: info@opzeelandlogistiek.nl


Organisatie
Van Opzeeland is opgericht in 1945, door de broers Jan en Kees van Opzeeland. Aanvankelijk was het bedrijf gevestigd in Vlijmen. In 1989 volgde de verhuizing naar een centraal gelegen locatie pal aan de A2 in Hedel, waar we uitgroeiden tot een organisatie met 180 medewerkers, 75 eigen voertuigen en 35.000m2 aan warehouseruimte.

Transport
Van Opzeeland is gespecialiseerd in het transporteren van fijnmazige zendingen met kleine aantallen pallets of rolcontainers in Nederland en België.  Vanuit dit specialisme ontwikkelen we complete distributieconcepten voor retailketens en groothandels. In dit kader beleveren we dagelijks winkels in alle binnensteden van Nederland en een groot deel van België. Daarnaast komen we ook bij dierenspeciaalzaken, slijterijen, kantoren, ziekenhuizen, en adressen op bedrijventerreinen, totaal ongeveer 7000 adressen per week.

Warehousing

In het warehouse verzorgen we voor diverse klanten de opslag en fijnmazige orderpicking. Het betreft een grote variëteit aan producten, van diervoeding tot elektronica en wijnen. Ons doel is de best mogelijke weg voor de producten te vinden in termen van kosten, service, veiligheid en duurzaamheid. Hierdoor zijn we zeer flexibel en leveren we een hoog niveau aan maatwerk.

Ook kunnen we crosschannel oplossingen bieden voor leveringen aan winkels en aan consumenten. In dit laatste geval is er een samenwerking met een gespecialiseerd pakketdienst voor het transport.

Ons volledige bedrijfsterrein is beveiligd met een elektronisch detectiesysteem. De goederen worden dag en nacht goed bewaakt met camera’s, infrarooddetectie en bewegingsmelders.

Van Opzeeland is “Koploper Duurzaamheid” en dé retailspecialist met bijbehorende automatisering, specifiek wagenpark en flexibiliteit, maar ook met ervaring, maatwerk en persoonlijke aandacht.