Image Image Image Image Image Image Image Image Image

13 februari 2017 | By |

Spierings Smart Logistics opent satelliet kantoor in Logistics House te Oss

Het valt meteen op: de mooi ingerichte kantoorruimte die Spierings Smart Logistics sinds deze maand huurt in het nieuwe Logistics House in Oss. Vanuit dit ‘Smart Satellite Office’ wil Spierings samenwerkingsverbanden met andere bedrijven in de regio Noordoost Brabant verder uitbreiden.

“In combinatie met onze locatie in Den Bosch biedt deze nieuwe uitvalsbasis ons mooie kansen omhet SMART HUB concept verder uit te rollen en bekendheid te geven in de regio” aldus Spierings directeur Frank Bruurs.

Spierings

“Zo kunnen we onze passie voor logistiek breder uitdragen en tegelijkertijd kennis opdoen bij andere bedrijven in een gebied waar we nog niet heel actief zijn. Van elkaar leren en kennis delen, daar worden we allemaal beter van!”

Als ‘medebewoner’ van het Logistics House zit Spierings precies op de juiste plek om deze doelen te verwezenlijken. Het Logistics House, dat op 26 januari officieel werd geopend, is hét centrum van alle activiteiten die gericht zijn op de ontwikkeling van Noordoost Brabant tot logistieke hotspot.