Image Image Image Image Image Image Image Image Image

27 november 2018 | By |

Vakbeurs Transport & Logistics

Van 6 tot en met 8 november heeft de vakbeurs Transport & Logistics plaatsgevonden in Ahoy te Rotterdam. Drie dagen waarop diverse partijen, van logistieke dienstverleners, toeleveranciers, vastgoed tot overheden, zich profileerden op ons vakgebied.

Om de naamsbekendheid van onze regio  verder te vergroten was het Regio Profilerings Team Vijfsterren Logistiek met een stand aanwezig.

Verspreid over drie dagen hebben veel bezoekers en belangstellenden onze stand bezocht. Onderwerpen die daar aan de orde kwamen waren, naast algemene kennisuitwisseling, onder meer de laatste stand van zaken met betrekking tot de ontwikkeling van de bedrijventerreinen Laarakker, Heesch-West en Foodpark II en de bereikbaarheid van de regio.

Daarnaast hebben wij als team ook contacten gelegd met andere aanwezige standhouders om zo onze regio actief nader onder hun aandacht te brengen. Dat werd gewaardeerd.

Daarbij constateerden we dat de regio gezien de reeds gevestigde bedrijvigheid bij partijen weliswaar de aandacht heeft, maar qua naamsbekendheid nog onvoldoende tussen de oren zit bij diegenen die er toe doen. Daar ligt dus nog een uitdaging waarbij naar onze stellige overtuiging de mantra herhaling, herhaling, herhaling ook het komende jaar een belangrijke rol zal spelen.