Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Filter Logistieke dienstverleners

Abrex Logistics bv

Abrex Logistics bv

Spoorakkerweg 17
Postbus 117
5070 AC Udenhout
Tel. 013 – 5 229 280

E-mail: info@abrex.nl
Website: www.abrex.nl

Brouwers Logistics BV

Brouwers Logistics BV

Rietveldenkade 13
5222 AJ ‘s-Hertogenbosch
073 – 6 422 840
073 – 6 814 926

E-mail: toine@brouwerstransport.nl
Website: www.brouwerstransport.nl

Logistiek Centrum ‘s-Hertogenbosch

Logistiek Centrum ‘s-Hertogenbosch

Beverspijken 9
5221 EE ‘s-Hertogenbosch
Tel. 06 – 52 00 12 10

E-mail: contact@lcsh.nl
Website: www.lcsh.nl

Even voorstellen:

Logistiek Centrum ’s-Hertogenbosch, LCsH is een nieuwe naam in transport en logistiek in de regio. Maar wel met een ruime ervaring. Met de slogan “Uw vervoer is ons vak”nemen we u de zorg van uw fysieke goederenstromen uit handen. In de nieuwe economische tijd, is het belangrijker dan ooit, de focus te houden op uw core business. Aanvullende diensten koop je op maat in met oog voor kwaliteit, kosten en flexibiliteit.
LCsH kan u daarbij uitstekend ondersteunen. Simpel op basis van, u vraagt en wij draaien, maar ook met advies om uw logistieke processen te optimaliseren. Alles op basis van no cure-no pay. Kortom LCsH heeft alles in huis om u te ontzorgen op het gebeid van transport en logistiek. Neem snel contact met ons op voor een offerte op maat.

Diensten LCsH:

• Stadsdistributie ’s-Hertogenbosch.
• Unieke regio service; vandaag gehaald is vandaag geleverd.
• Distributie stukgoed en pallets, in geheel Europa.
• Sneltransport.
• Opslag en voorraadbeheer.
• Fullfilment ( voor webshops)
• Levering verpakkingen: van tape tot europallet.

Kernwaarden LCsH:

• We zijn innovatief inzake logistieke concepten en op het terrein van ICT, personeel en materieel.
• We richten ons op duurzame toepassingen binnen ons bedrijf, om, waar mogelijk, de leefomgeving maximaal te sparen.
• De klant staat centraal. We denken mee en adviseren voor een optimale prijs- kwaliteitverhouding.
• Ons vakmanschap en onze kennis van wet- en regelgeving, gebaseerd op ruim 30 jaar ervaring, wordt maximaal ingezet om onze klanten op logistiek gebied van dienst te zijn.
• We werken met positieve gedrevenheid in alle geledingen van ons bedrijf. Betrokken met, en dienstbaar aan onze klanten.

Van Bijnen Logistics BV

Van Bijnen Logistics BV

Kerkstraat 35
5253 AN Nieuwkuijk

073- 511 25 15
E-mail: tcoesmans@vanbijnenlogistics.nl
Website: www.vanbijnenlogistics.nl
T   +31 (0) 73 518 43 86
+31 (0) 6 47 077 085

Over “Van Bijnen Logistics

In bijna 100 jaar zijn we uitgegroeid tot een transportbedrijf met een logistiek totaalconcept.Voor Van Bijnen Logistics heeft het ontzorgen van de klant de hoogste prioriteit.Bij sommige klanten nemen we de regie in de logistieke keten al over vanaf het moment dat er een inkooporder geplaatst wordt in het verre Oosten. 

We zijn specialist op het gebied van warehousing en orderpicking. Hierin worden we ondersteund door een modern warehousemanagement systeem met RF-scanners. Daarnaast verzorgt onze douaneafdeling de complete douane afhandeling en beschikken we over een entrepotvergunning voor opslag van douane goederen. 

Van Bijnen is een familiebedrijf waar hard werken en een no-nonsense cultuur de boventoon voert. Dit zorgt voor hoge efficiency, korte lijntjes en lage overheadkosten, wat direct een positief effect heeft op onze scherpe prijzen. Daarnaast richten we ons op de normen en waarden van onze klant door een verlengstuk te zijn van de organisatie, zowel ten aanzien van het logistieke proces alsmede in communicatie.

Dus, of het nu gaat om een enkele transportvracht, tijdelijke opslag tot en met het compleet verzorgen van uw logistiek: Van Bijnen, your partner in logistics!

Kantoorverhuur

Wij verhuren moderne kantoor, showroom en kantine ruimtes vanaf 25m² tot 3.000m², eventueel in combinatie met een eigen werk- of opslagruimte. In totaal beschikken wij over 4 panden, waarvan de ruimtes zijn verdeeld in onderling afsluitbare compartimenten of te gebruiken zijn als een grote ruimte. Door de veelzijdigheid van onze panden bieden wij u een ruime keuze in grootte, uitstraling en budget.”