Image Image Image Image Image Image Image Image Image

SPS BV

Zilverenberg 16
Postbus 39
5201 AA ’s-Hertogenbosch
Website: www.spsbv.com
Telefoon: +31 73 7070107

Lees interview met SPS

SPS bv
SPS bv is sinds de oprichting in 1975 uitgegroeid tot een toonaangevende producent en leverancier van sierpleisters, (muur)verven en lakken in Nederland en ver daarbuiten. Het SPS assortiment verven en sierpleisters biedt de professionele gebruiker een zeer aantrekkelijk alternatief, zonder concessies te doen aan kwaliteit en service. SPS bv heeft zich de laatste jaren behoorlijk ontwikkeld met, naast een professioneel assortiment, een uitgebreid team technisch adviseurs, een afdeling advies en opleiding en een nieuw opleidingscentrum met praktijkruimte. SPS bv is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch, biedt werk aan ca. 200 personen.

SPS bv richt zich op vier verschillende segmenten in de markt, namelijk de professionele schilder, professionele stukadoor, DHZ-markt en industrie. In deze segmenten biedt SPS bv naast een grote diversiteit aan producten en concepten ook de juiste professionele ondersteuning. Verder worden voor diverse industriële toepassingen custom-made producten ontwikkeld.
Optimale organisatie staat bij SPS bv voorop; van de inkoop van grondstoffen tot de uitlevering van de eindproducten. Het productieproces en het distributiecentrum zijn in hoge mate geautomatiseerd en daardoor wordt een uitleveringsgraad van meer dan 99,8% gehaald. Dankzij de toewijding van mensen en de efficiënte, flexibele opzet levert SPS bv zowel bulk als kleine orders op tijd en op de juiste plaats. De goede logistieke organisatie van SPS bv maakt het mogelijk om markten in heel Europa en ver daarbuiten te bedienen, waarbij zij ook maximaal aansluiten bij de behoefte van de internationale partners.

SPS, een toekomstgericht en dynamisch bedrijf met een flexibele en servicegerichte instelling.