Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Filter Verladers

Heineken Nederland Supply

Heineken Nederland Supply

Rietveldenweg 25
Postbus 258
5201 AG ‘s-Hertogenbosch
071 – 545 6790
harry.werkman@heineken.com
www.heineken.com

Omron

Omron

Zilverenberg 6
5234 GM ’s-Hertogenbosch
Telefoon 073 – 6 48 18 11
www.omron.nl
pieter_smit@eu.omron.com

Alliance Healthcare Nederland

Alliance Healthcare Nederland

Pomphoekweg 1
5222 BE ‘s-Hertogenbosch

Tel. +31 (0) 88 10 40 419
liza.moesman@alliance-healthcare.nl

Meer lezen

Stuwadoorsbedrijf van Rooij

Stuwadoorsbedrijf van Rooij

Postbus 23
5320 AA Hedel
KvK: 11032126

Tel. +31 (0) 73 59 97 600
info@stuwarooij.nl

Meer lezen

H&B logistics

H&B Logistics BV
Postbus 77
4140 AB Leerdam
Tel.: 0183-658100
Web: www.hblogistics.nl
Mail: info@hbtrans.nl
Meer lezen

Van Opzeeland

De Hootkamp 8
5321 JT Hedel

T: (0)73-5997979
F: (0)73-5997989
E: info@opzeelandlogistiek.nl


Organisatie
Van Opzeeland is opgericht in 1945, door de broers Jan en Kees van Opzeeland. Aanvankelijk was het bedrijf gevestigd in Vlijmen. In 1989 volgde de verhuizing naar een centraal gelegen locatie pal aan de A2 in Hedel, waar we uitgroeiden tot een organisatie met 180 medewerkers, 75 eigen voertuigen en 35.000m2 aan warehouseruimte.

Transport
Van Opzeeland is gespecialiseerd in het transporteren van fijnmazige zendingen met kleine aantallen pallets of rolcontainers in Nederland en België.  Vanuit dit specialisme ontwikkelen we complete distributieconcepten voor retailketens en groothandels. In dit kader beleveren we dagelijks winkels in alle binnensteden van Nederland en een groot deel van België. Daarnaast komen we ook bij dierenspeciaalzaken, slijterijen, kantoren, ziekenhuizen, en adressen op bedrijventerreinen, totaal ongeveer 7000 adressen per week.

Warehousing

In het warehouse verzorgen we voor diverse klanten de opslag en fijnmazige orderpicking. Het betreft een grote variëteit aan producten, van diervoeding tot elektronica en wijnen. Ons doel is de best mogelijke weg voor de producten te vinden in termen van kosten, service, veiligheid en duurzaamheid. Hierdoor zijn we zeer flexibel en leveren we een hoog niveau aan maatwerk.

Ook kunnen we crosschannel oplossingen bieden voor leveringen aan winkels en aan consumenten. In dit laatste geval is er een samenwerking met een gespecialiseerd pakketdienst voor het transport.

Ons volledige bedrijfsterrein is beveiligd met een elektronisch detectiesysteem. De goederen worden dag en nacht goed bewaakt met camera’s, infrarooddetectie en bewegingsmelders.

Van Opzeeland is “Koploper Duurzaamheid” en dé retailspecialist met bijbehorende automatisering, specifiek wagenpark en flexibiliteit, maar ook met ervaring, maatwerk en persoonlijke aandacht. 

 

Spierings Smart Logistics

Spierings Smart Logistics BV
Rietveldenkade 15
5222 AJ te ’s-Hertogenbosch
Tel: 073-6238712

Tel: +31(0)73 – 623 87 12
Fax: +31(0)73 – 623 78 08

Mail: info@stuwalogistics.nl

Spierings Smart Logistics

Wat is “slimme logistiek”? Dit is een vraag die we onszelf bij Spierings Smart Logistics continu blijven stellen. De grootste uitdaging van een logistiek dienstverlener ligt niet in het voldoen aan de behoefte van de klant, maar in het combineren van goederenstromen tot een efficiënte, duurzame en kostenbesparende flow. Deze uitdaging gaan we, in samenwerking met onze regionale partners, aan door onder andere  goederenstromen van klanten op elkaar af te stemmen, klanten een flexibele palletopslag te bieden en zendingen te combineren. Dat is “slimme logistiek”!

SPS

SPS BV

Zilverenberg 16
Postbus 39
5201 AA ’s-Hertogenbosch
Website: www.spsbv.com
Telefoon: +31 73 7070107

Lees interview met SPS

SPS bv
SPS bv is sinds de oprichting in 1975 uitgegroeid tot een toonaangevende producent en leverancier van sierpleisters, (muur)verven en lakken in Nederland en ver daarbuiten. Het SPS assortiment verven en sierpleisters biedt de professionele gebruiker een zeer aantrekkelijk alternatief, zonder concessies te doen aan kwaliteit en service. SPS bv heeft zich de laatste jaren behoorlijk ontwikkeld met, naast een professioneel assortiment, een uitgebreid team technisch adviseurs, een afdeling advies en opleiding en een nieuw opleidingscentrum met praktijkruimte. SPS bv is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch, biedt werk aan ca. 200 personen.

SPS bv richt zich op vier verschillende segmenten in de markt, namelijk de professionele schilder, professionele stukadoor, DHZ-markt en industrie. In deze segmenten biedt SPS bv naast een grote diversiteit aan producten en concepten ook de juiste professionele ondersteuning. Verder worden voor diverse industriële toepassingen custom-made producten ontwikkeld.
Optimale organisatie staat bij SPS bv voorop; van de inkoop van grondstoffen tot de uitlevering van de eindproducten. Het productieproces en het distributiecentrum zijn in hoge mate geautomatiseerd en daardoor wordt een uitleveringsgraad van meer dan 99,8% gehaald. Dankzij de toewijding van mensen en de efficiënte, flexibele opzet levert SPS bv zowel bulk als kleine orders op tijd en op de juiste plaats. De goede logistieke organisatie van SPS bv maakt het mogelijk om markten in heel Europa en ver daarbuiten te bedienen, waarbij zij ook maximaal aansluiten bij de behoefte van de internationale partners.

SPS, een toekomstgericht en dynamisch bedrijf met een flexibele en servicegerichte instelling.

Wurth Nederland

Würth Nederland B.V.

Het Sterrenbeeld 35
5201 AH ‘s-Hertogenbosch
073 – 6 291 553

Ondernemingsportret

Würth Nederland B.V. is een dochteronderneming van de Duitse Würth-Groep. De Würth-Groep is met haar kernactiviteit, de internationale handel in montage- en bevestigingsmateriaal, wereldwijd marktleider. De Nederlandse dochteronderneming in ’s-Hertogenbosch was de eerste buitenlandse vestiging van de Würth-Groep. In 2012 realiseerde Würth Nederland B.V. met ca. 600 medewerkers een omzet van € 70,8 miljoen. Vandaag is Würth Nederland B.V., met ruim 30.000 klanten en 100.000 producten, waarvan 24.000 producten in Nederland direct uit voorraad leverbaar zijn, één van de toonaangevende handelsondernemingen voor bevestigings- en montagematerialen in Nederland. Würth levert aan hout- en metaalverwerkende bedrijven, de bouw- en installatiebranche, de automotivebranche, de transportsector en vele andere taken van nijverheid en industrie. Tot het leveringsprogramma behoren bevestigingsmaterialen, ankers en pluggen, onderhouds-, lijm- en kitproducten, elektrische-, perslucht- en handgereedschappen, persoonlijke beschermingsmiddelen, verspanende gereedschappen, werkplaatsuitrusting, opbergsystemen, meubel- en bouwbeslag.

Door die constante groei is in 2002 een nieuw hoofdkantoor en een modern logistiek centrum gebouwd op het bedrijvenpark De Brand in ’s-Hertogenbosch. Voor de opslag van producten en goederen staan in het distributiecentrum 11.000 palletplaatsen en 70.000 plaatsen voor opslagdozen ter beschikking. Daarnaast biedt het DC ruimte voor 300 langgoed plaatsen en 1.500 overmaat plaatsen. Gemiddeld worden er dagelijks 1.800 zendingen verwerkt en aan klanten in Nederland verstuurd. Met een servicegraad van meer dan 98% worden alle bestellingen binnen 24 uur uit voorraad geleverd.

Würth Shops
Als extra service voor alle klanten beschikt Würth over meer dan 25 verkoopshops. De Würth “Shop” is een verkoopformule, die Würth speciaal voor haar klanten heeft ontwikkeld en vanaf 2006 landelijk introduceerde. Het zelfbedieningsconcept biedt de klant de mogelijkheid de producten die hij snel nodig heeft direct en efficiënt uit voorraad te kopen. Iedere Shop beschikt over een assortiment van 5.000 producten.